Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Com puc recuperar el llistat de les activitats publicades a l'Agenda amb el meu nom d'usuari i que ja no estan vigents?

Segueix els passos següents:

  1. Ves a la pàgina d'inici i clica sobre la icona blava "Introdueix o modifica una activitat a l'Agenda". Se t'obrirà una nova pàgina amb les "Últimes activitats introduïdes".
  2. Des d'aquesta pàgina podràs fer una cerca per paraules (ex. pel nom de l'entitat o per una paraula continguda en el títol de l'activitat que estàs cercant). 

 

Com puc recuperar la meva contrasenya?

Segueix els passos següents:

  1. Ves a la pàgina d'inici i clica sobre la icona blava "Introdueix o modifica un activitat a l'Agenda". Se t'obrirà una nova pàgina per iniciar sessió, si no recordes la teva contrasenya, clica sobre "He oblidat la meva contrasenya?"
  2. Se t'obrirà una nova pàgina on hauràs d'escriure el teu nom d'usuari. T'enviarem un correu electrònic amb els passos a seguir per crear una contrasenya nova. 

 

Com puc recuperar el meu nom d'usuari?

En el cas que no recordis el teu nom d’usuari o que hagis canviat el correu electrònic associat, contacta amb el Servei de Cultura de l’Alt Penedès.

 

Com puc introduir o modificar una activitat a l'agenda?

Segueix els passos següents:

  1. Ves a la pàgina d’inici i clica sobre la icona blava “Introdueix o modifica una activitat a l’Agenda”. Se t’obrirà una nova pàgina per iniciar sessió. Escriu el teu nom d’usuari i la teva contrasenya i clica sobre “Identificar”. Se t’obrirà una nova pàgina amb les “Últimes activitats introduïdes” amb el teu nom d’usuari.
  2. Per afegir una nova activitat hauràs de clicar sobre la pestanya “Afegeix una activitat a l’agenda”.
  3. Se t’obrirà una nova pàgina on hauràs d’introduir els detalls de l’activitat.
  4. Com que la sessió caduca en pocs minuts, et recomanem que introdueixis la informació bàsica de l’activitat i cliquis “guardar”. Tot seguit, repeteix el procés d’introduir o modificar una activitat a l’Agenda, modifica l’activitat publicada i afegeix els detalls.
  5. Intenta posar el màxim de detalls perquè qui busqui la informació sobre l’activitat fent servir el cercador, la trobi de manera senzilla i ràpida.