Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

1. WEB WWW.PENEDESCULTURA.CAT

És una iniciativa del Servei de Cultura del Consell Comarcal de l'Alt Penedès.

Hi col·laboren el Servei Comarcal de Joventut, el Consorci de Promoció Turística del Penedès, els 27 ajuntaments de la comarca i més de 300 agents culturals de l'Alt Penedès (entitats, grups, professionals i empreses).

Rep el suport de l'Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona.

2. AGENDA D'ACTIVITATS CULTURALS

Podeu consultar a l'Agenda totes les activitats culturals programades pels/les agents culturals.

És un servei lliure i gratuït on els/les agents culturals podeu publicar i editar de manera autònoma les vostres activitats; només us cal haver sol·licitat prèviament l'alta com a agents culturals i haver estat validats/ades pel Servei de Cultura del Consell Comarcal. 

Integra l'agenda del Consorci de Promoció Turística del Penedès i les agendes culturals de 22 ajuntaments de l'Alt Penedès: Avinyonet del Penedès, les Cabanyes, Castellet i la Gornal, Castellví de la Marca, Font-rubí, Gelida, Mediona, Olèrdola, Olesa de Bonesvalls, el Pla del Penedès, Puigdàlber, Sant Cugat Sesgarrigues, Sant Llorenç d'Hortons, Sant Martí Sarroca, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí de Mediona, Sant Sadurní d'Anoia, Santa Margarida i els Monjos, Subirats, Torrelavit, Vilafranca del Penedès i Vilobí del Penedès. 

3. BUTLLETÍ DIGITAL D'ACTIVITAT CULTURALS

Si us subscriviu al butlletí digital Penedès Cultura, rebreu cada dijous al vostre correu electrònic la relació de les activitats culturals programades per als propers dies a l'Alt Penedès.

Rep el suport de l'Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona.

4. SUBVENCIONS PENEDÈS CULTURA PER A ENTITATS I AJUNTAMENTS

Els ajuntaments i les entitats de l'Alt Penedès podeu participar a la convocatòria pública anual de Subvencions per la participació a la pàgina web www.penedescultura.cat, .

Trobareu més informació al portal de Tràmits i Gestions del Consell Comarcal (vegeu ENTITATS/CULTURA o AJUNTAMENTS/CULTURA).

5. LOGOTIP PENEDÈS CULTURA

Podeu descarregar-vos el nostre logotip per fer un bànner des d'aquest enllaç: format .jpg. O bé contactar amb el Servei de Cultura del Consell Comarcal de l'Alt Penedès.

Banner Penedès Cultura