Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Navigation Bar

1. PORTAL WWW.PENEDESCULTURA.CAT

És una iniciativa del Servei de Cultura del Consell Comarcal de l'Alt Penedès, en col·laboració amb el Servei Comarcal de Joventut i el Consorci de Promoció Turística del Penedès.

Hi col·laboren els 27 ajuntaments de la comarca i més de 300 agents culturals de l'Alt Penedès (entitats, grups, professionals i empreses).

S'ha fet amb el suport de l'Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona.

2. AGENDA D'ACTIVITATS CULTURALS

Podeu consultar a l'Agenda totes les activitats culturals programades pels agents culturals.

És un servei lliure i gratuït on els agents culturals podreu publicar i editar de manera autònoma les vostres activitats; només us cal haver sol·licitat prèviament l'alta com a agents culturals i haver estat validats pel Servei de Cultura del Consell Comarcal. 

3. BUTLLETÍ DIGITAL D'ACTIVITAT CULTURALS

Si us subscriviu al butlletí digital Penedès Cultura, rebreu cada dijous al vostre correu electrònic la relació de les activitats culturals programades per als propers dies a l'Alt Penedès.

4. CATÀLEG D'ACTIVITATS CULTURALS

Els agents culturals podeu explicar les activitats que oferiu, amb l'objectiu que us contractin els ajuntaments i les entitats en el marc de les festes majors, les festes dels barris, els casals d'estiu, els casals de gent gran, etc. 

La publicació de les activitats al Catàleg no és automàtica. Les validem prèviament des del Servei de Cultura del Consell Comarcal.

Els ajuntaments i les entitats trobareu al Catàleg l'oferta d'activitats dels agents culturals del territori, amb l'objectiu de facilitar-vos la contractació de noves activitats. Podeu fer una cerca adaptada a les vostres necessitats.

En la convocatòria anual de subvencions, els Consell Comarcal prioritza la contractació dels grups i les persones (agents culturals) que s'anuncien al Catàleg.

5. SUBVENCIONS PENEDÈS CULTURA PER A ENTITATS I AJUNTAMENTS

Els ajuntaments i les entitats podeu participar a la convocatòria anual de Subvencions per la participació a la pàgina web www.penedescultura.cat, una convocatòria pública de subvencions del Consell Comarcal adreçada als ajuntaments i les entitats amb seu a l'Alt Penedès que publiquen les seves activitats culturals a l'Agenda d'Activitats Culturals de l'Alt Penedès.

Trobareu més informació al portal de Tràmits i Gestions del Consell Comarcal.

6. LOGOTIP PENEDÈS CULTURA

Podeu descarregar-vos el nostre logotip per fer un bànner des d'aquest enllaç: format .jpg. O bé contactar amb el Servei de Cultura del Consell Comarcal de l'Alt Penedès.

Banner Penedès Cultura