Formació planificada dins del programa Treball, Talent i Tecnologia del Consell Comarcal de l'Alt Penedès
Aquest curs ensenya a saber fer servir les xarxes socials de forma adequada, estar al corrent d’aquest nou canal de comunicació i com fer-ne un ús correcte tant a nivell personal com corporatiu particularitzat dins la cadena de valor de l’alimentació i les begudes.
Adreçat a empleats del sector de la restauració: Ajudants de cuina, cuiners, cambrers, propietaris de bars i restaurants.
Objectius:
- Conèixer les diferents xarxes socials
- Conèixer les bones pràctiques d’ús aplicades al sector de la restauració
Programa:
- Les xarxes socials: un nou canal de comunicació pel sector de la restauració
- Com escollir la xarxa social adequada en funció del que necessito i del sector de la restauració
- Com crear un perfil correctament
- Bones practiques d’ús de les xarxes socials
- Exemples aplicats al sector de la restauració: Ajudants de cuina, cuiners, cambrers, propietaris de bars i restaurants
Dilluns 16, 23 i 30 de maig
-
Quan? 16/05/2022 a 09:30 a 30/05/2022 a 13:30
-
Tipus de durada Curta (màxim 3 dies)
-
Periodicitat 3 sessions
-
Públic Infants
-
Modalitat Online
-
URL de l’activitat Més informació
-
Preu Activitat gratuïta
-
Organitzador Servei de Desenvolupament i Ocupació del Consell Comarcal de l'Alt Penedès