Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una exposició sobre l’alcohol i altres drogues en adults, als CAP de Vilafranca

“Hi ha gent que pensa que tots els joves prenen drogues, però... ni tota la gent jove pren drogues, ni tota la gent que pren drogues és jove”. Amb aquest lema es presenta l’exposició “Entre Nosaltres” que es pot visitar als dos CAP Vilafranca. Dissenyada i elaborada per PDS (Promoció i Desenvolupament Social) amb el recolzament de la Generalitat de Catalunya, s’emmarca dins les accions del Pla Local de Drogues de Vilafranca, INDROGS, en col·laboració amb l’Institut Català de la Salut.

Els programes de prevenció de les drogodependències adreçats a la població adulta solen ser minoritaris. Tanmateix, les persones adultes també estan exposades a situacions de vulnerabilitat davant el consum o els problemes associats a l’ús de drogues. Bé perquè poden viure esdeveniments vitals estressants (atur, separació, mort, malaltia, etc.), bé perquè la percepció de risc d’algunes conductes és baixa.

L’exposició permet reflexionar sobre l’ús de drogues al voltant de situacions molt quotidianes, com ara l’excés de confiança o l’automedicació, entre d’altres. També inclou informació per ajudar a valorar el propi consum en relació amb l’abús i la dependència, i sobre recursos on es pot acudir si es pensa que es podria tenir un problema amb l’alcohol o alguna una altra droga.

  • Quan? 11/03/2022 a 08:00 a 29/11/2022 a 20:00
  • URL de l’activitat Més informació
  • Preu Altres opcions a especificar
  • Organitzador Ajuntament de Vilafranca
  • Municipi Vilafranca del Penedès
  • Ubicació Ubicació