Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Projectes artístics realitzats pel Batxillerat artístic de l’IES Milà i Fontanals

Articulacions 2021 és d’una exposició col·lectiva dels projectes realitzats per l’alumnat del Batxillerat Artístic de l’Institut Milà i Fontanals durant el curs acadèmic 2020-21. La mostra és un recull de les creacions de l’alumnat,  dels seus primers passos en el món de l’art, manifestacions dels diversos llenguatges de l’expressió audiovisual i plàstica (fotografia, curts i animacions, pintura, dibuix, escultura,...), a través dels quals els nois i les noies articulen la seva visió de la realitat que els envolta amb una qualitat que pot sorprendre per la seva joventut. L’exhibició en definitiva resulta un reflex de la pluralitat de l’alumnat, de les seves variades inquietuds i distintes mirades plenes de sensibilitat.
Aquesta és la segona vegada que el Batxillerat artístic de l’Institut Milà i Fontanals mostra els seus projectes al públic de la Sala dels Trinitaris, l’espai expositiu que el servei de cultura de l’Ajuntament destina a la promoció i difusió de l’art contemporani.

Acte inaugural
Dijous 27 de maig a les  19.30h
tindrà lloc l’acte inaugural que comptarà amb la presència del regidor de cultura, Ricard Rafecas i la regidora d’educació Mertixell Montserrat així com dels alumnes partipants a la mostra com del professorat del Batxillerat arsístic.

  • Quan? 27/05/2021 a 17:00 a 06/06/2021 a 20:00
  • URL de l’activitat Més informació
  • Preu Altres opcions a especificar
  • Organitzador Ajuntament de Vilafranca
  • Municipi Vilafranca del Penedès
  • Ubicació Ubicació