Al Cava Centre endinsa't en la història d'aquest gran vi a través d'un recorregut immersiu, participatiu i lúdic pel món del cava.
Continua la teva escapada visitant l'Espai Xocolata Simón Coll. Gaudeix de l'apassionant món de la xocolata amb una experiència vivencial que et donarà a conèixer la cultura, la història i el procés d'elaboració de les xocolates Simón Coll.
Assaboreix la cuina tradicional catalana amb essència de cava a l'Hotel Restaurant Fonda Neus. Al 1929, la besàvia Neus i la seva filla Teresa es van posar davant dels fogons i van començar a cuinar els seus plats casolans pels carreters i hostes que s'allotjaven a la seva fonda.
-
Quan? 10/07/2022 a 12:06 a 15/06/2023 a 12:06
-
URL de l’activitat Més informació
-
Preu Altres opcions a especificar
-
Organitzador Penedès Turisme
-
Municipi
-
Ubicació C. Hospital, 23 La Fassina de can Guineu