Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Diumenge 23 de maig del 2021, a les 10:30h,  hem organitzat a Rovellats, com part del programa enoturístic de l´AECAVA : "La Primavera del Cava" una activitat que us encantarà!

A la finca de Rovellats tenim la sort de tenir la nostra pròpia vinya de la que neixen els nostres vins i caves. Es troba just davant del celler amb precioses vistes del Penedès i, de fons, l ́espectacular muntanya de Montserrat.

Començarem bé el dia fent un recorregut en bicicleta elèctrica per contemplar aquest bonic paisatge en primavera. Després, per descansar i gaudir amb tots els 5 sentits, farem un tast de cava a l´aire lliure: dos caves Reserva i un Gran Reserva acompanyat d´un petit pica pica  i la visita al nostre celler.

El nostre CAVA BAR estarà obert per qui es volgui quedar a dinar desprès de l´acte amb prèvia reserva. Us esperem!

Preu: 30€ / persona, places limitades.

El preu inclou: recorregut en bicicleta elèctrica 50 minuts, casc, guia acompanyant,  la visita guiada del celler i tast de tres caves amb un petit pica pica ( patates chip, llonganissa i formatge artesà). Apte per nens/ joves a partir de 12 anys.

*Si teniu alguna al·lèrgia alimentària o restriccions dietètiques, informeu-nos al fer la reserva.

Reserves al telèfon: 699428443, a enoturisme@cavarovellats.com o directament a la web de la Primavera del Cava: http://www.laprimaveradelcava.com/portfolio-item/rovellats/

  • Quan? 23/05/2021 a 08:30 a 24/05/2021 a 10:45
  • Preu Altres opcions a especificar
  • Organitzador
  • Municipi
  • Ubicació Finca Rovellats. La Bleda (Sant Martí Sarroca)