Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Coneix la nostra història, filosofia i idiosincràsia de Jean Leon, tastant els nostres quatre prestigiosos vins de Finca envoltants de l'incomparable marc del Penedès.

La nostra proposta és canviar la idea de visita tradicional amb un recorregut per les nostres instal.lacions, i innovant en un nou format: visitar Jean Leon a través d'un tast dels vins de Finca. Podreu coneixer la finca, la història, l'agricultura de les nostres vinyes, l'elaboració i les certificacions a través d'un tast dirigit pels nostres sommeliers en un entorn únic.
 
Cada client disposarà del seu propi espai (assentats) per a la realització del tast en grups reduïts.

Desprès de la degustació anirem passejant pel jardí de varietats locals i internacionals per visitar la cava subterrània i la biblioteca privada dels nostre històrics Vins de Finca.
Un cop finalitzem els oferim la possibilitat de seguir gaudint del entorn natural de la nostre finca.

A causa de la nova normalitat, el compromís d'Enoturisme de Jean Leon és oferir activitats en les que el nostre client tindrà la certesa d'un entorn segur, implementant totes les mesures de prevenció recomanades per la Generalitat de Catalunya i l'Institut de Qualitat Turística (ICTE).
Tanmateix, recentment hem obtingut el segell SAFE TRAVELS que reconeix els protocols de viatge segur a escala mundial. El segell és promogut per The World Travel & Tourism (WTTC). Aquest distintiu permet als viatgers reconèixer a qualsevol país del món, les empreses, les entitats i les destinacions que hagin adoptat protocols normalitzats de mesures de seguretat i prevenció de la COVID-19.

RESERVA LA TEVA EXPERIÈNCIA AQUÍ

  • Quan? 05/02/2022 a 10:00 a 06/02/2022 a 10:00
  • URL de l’activitat Més informació
  • Preu Altres opcions a especificar
  • Organitzador Penedès Turisme
  • Municipi Torrelavit
  • Ubicació Chateau Leon s/n