Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Navigation Bar

Al llarg d’aquesta activitat emprendrem un viatge als orígens del cacau per aprendre i experimentar amb:

- Les sensacions. Tocar, olorar, tastar…faves de cacau crues i torrrades i conèixer els diferents tipus que hi podem trobar.
- L’experimentació. Elaborar la nostra pròpia xocolata a l’estil Maya.
- El tast de l’expert. Degustar cacaus aromàtics d’orígens únics i singulars.
- El descobriment. Visitarem el nostre centre d’investigació de cacaus, l’Obrador de Cacaus Aromàtics.

Durant l’activitat tastarem la col·lecció de rajoles Cacaus Aromàtics. Quatre rajoles de diferents orígens i elaborades a partir de cacaus prèviament seleccionats i seguint un procés d’elaboració artesanal i totalment personalitzat per aconseguir destacar les aromes i sabor propis de cada origen.

Quin material inclou l'experiència?

Al final de l’activitat, cada visitant s’endurà la seva bossa tote bag de Simón Coll amb les fitxes de tast utilitzades per degustar cada cacau, la xocolata elaborada per cadascú, faves de cacau torrades per elaborar xocolata a casa i alguna sorpresa més!
 

INFORMACIÓ:

Preu: 27€/persona

Durada activitat: 1h45min.

Imprescindible reserva prèvia a salatast@simoncoll.com o T.93.891.10.95. Activitat disponible per majors de 14 anys.

Més info a: https://www.simoncoll.com/obrador-sala-tast/

  • Quan 18/07/2020 de 09:00 a 10:45 (Europe/Madrid / UTC200)
  • Tipus d’activitat o d’esdeveniment
  • Tipus de durada
  • Nombre de sessions i periodicitat
  • Públic a qui va dirigida l’activitat o l’esdeveniment
  • Modalitat
  • Ubicació C/Hospital, 1
  • Municipi
  • URL de l’activitat o l’esdeveniment
  • Preu Altres opcions a especificar
  • Inscripció
  • Organitzador