Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ANUL·LAT!

En el marc entranyable de la Sala del Centre Recreatiu, es celebren multitud de concerts de jazz des de l'any 1998. El maridatge d'aquesta música amb el nostre producte més emblemàtic; el cava, ens proporciona una original combinació a la llum de les espelmes, sobre de les taules rodones, on grups d'amats del jazz i del cava ho frueixen cada any.

El dissabte18 d'abril el torna el XXIè Cicle de Cava Jazz.
Ja han passat més de tres anys des de la formació de Monique Makon & The Soul Titoo’s, però les seves xifres són molt significatives: més de 70 concerts arreu de la província de Barcelona, actuacions a grans festivals i a importants sales. El soul, el funk, el rhythm & blues i la passió per la música són les matèries primeres d’aquesta jove banda. Després d’haver passat moltes nits de concerts junts i haver adquirit un bagatge important, Monique Makon & The Soul Titoo’s es reuneix ara per preparar un gran show. La formació està liderada per la portentosa veu femenina de Monique Makon, que surt del projecte social Cabal Musical i no deixa a ningú indiferent.

Patrocinen:
CELLER JORDI LLUCH - VINYA ESCUDÉ - Barri les Casetes del Raspall, s/n · Masia Casa Nova Sant Quintí de Mediona · Tel. 93 898 81 38 · www.vinyaescude.com
FLECA ÒSCAR MARQUÈS - Av Catalunya, 41 · Font-rubí · Tel. 93 897 92 39

I recorda que tens la darrera cita d'aquesta edició amb el Cava Jazz a Guardiola el proper 23 de maig a mb Jazzcare All Stars Louis Amstrong Tribute.

Per més detall, consulteu el programa.

  • Quan? 28/11/2020 de 19:00 a 19:00
  • Preu Altres opcions a especificar
  • Organitzador
  • Municipi
  • Ubicació Pista Poliesportiva de Guardiola de Font-rubí