Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Navigation Bar

Les festes de Sant Isidre d’aquest 2019 es presenten amb novetats. Els actes estan programats del 10 al 19 de maig.

Les festes són organitzades per l’Ajuntament de Font-rubí i la Comissió de Festes de Font-rubí. Com és habitual, una gran varietat d’entitats han organitzat actes dins d’aquest programa d’actes ric i divers. És el cas de l’AMPA de l’Escola Font-rúbia, l’Agrupació Coral Guardiola de Font-rubí, l’Associació de la Gent Gran, l’Escola Font-rúbia i la Societat del Ball. Les festes compten amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

El primer acte es durà a terme el divendres 10 de maig amb el taller L’EXPERIÈNCIA FEMENINA I L’ESPAI PÚBLIC: UNA PREOCUPACIÓ CINEMATOGRÀFICA, a càrrec de la cooperativa d’iniciativa social Drac Màgic. Es tracta d'un cinefòrum sobre els debats feministes al cinema i a la TV. Visionarem algunes narratives de resistència i analitzarem algunes representacions d’experiències femenines al carrer, desmuntant mites i tòpics. L’acte és gratuït, cal inscripció prèvia i es durà a terme a 8 del vespre al Centre recreatiu “La Cooperativa”.

El dissabte 11 de maig, a les 9 del matí, a l’Escola Font-rúbia s’ha organitzat la jornada participativa IMAGINEM UN NOU PATI A L’ESCOLA. Serà una jornada oberta a tota la comunitat educativa per a millorar el pati de l’escola. S’instal·laran un sorral i uns espais d’equilibri.

El mateix dissabte també es durà a terme la última actuació del XXI Cicle de Cava Jazz, amb THE HANFRIS QUARTET & ORIOL GONZÁLEZ CRAZY TRIO. El concert serà a les 11 de la nit, al Centre recreatiu “La Cooperativa” i és patrocinat per les Caves 1+1=3 (U més u fan tres) i la Fleca Òscar Marquès.

Les Festes de Sant Isidre continuen el divendres 17 de maig amb un dels actes estrella del programa: L’ESPECTACLE DE CIRC “AQUÍ NO HI HA NINGÚ”, a càrrec de la companyia Desastrosus Cirkus. Es tracta d’un còctel de circ, on l’humor, l’enginy i la destresa uneixen una seqüència de números de malabars, monocicle, trapezi i altres sorpreses. L’activitat serà a ¼ de 4 de la tarda, a l’Espai Jove La Barraca (en cas de pluja, s’ubicarà a la Pista Poliesportiva) i serà oberta a tots els públics, gratuïta i sense inscripció prèvia.

El dissabte 18 de maig hi haurà diversos actes: el tradicional CAMPIONAT DE TRUC a 2/4 de 4 de la tarda, a la Sala d’Actes del Centre recreatiu “La Cooperativa”. L’activitat té un cost de 7,00 euros i les inscripcions s’obriran en el mateix espai 30 minuts abans. A més, els joves podran pintar una paret del poble amb el TALLER DE GRAFITI, que es realitzarà a les 5 de la tarda, a l’Espai Jove La Barraca. L’activitat és gratuïta amb inscripció prèvia. 

 Les festes de Sant Isidre finalitzaran el diumenge 19 de maig. A 2/4 d’1 del migdia, a l'Església de Santa Maria de Bellver, hi haurà la MISSA CANTADA amb la participació de l’Agrupació Coral Guardiola de Font-rubí. Per acabar, a les 8 del vespre, a la Pista Poliesportiva, el BALL DE SANT ISIDRE posarà punt i final a les festes amb l’Orquestra Sakatà.

Recordem que durant el mes de maig es podrà visitar l’EXPOSICIÓ “JASMINE SCHOOL” cada dilluns, dimecres i divendres, de 5 de la tarda a 8 del vespre, a l’Espai Jove La Barraca. És un recull fotogràfic que ens transporta a la realitat de les persones migrades a Grècia i que ens mostra el projecte autogestionat i de solidaritat “Jasmine School”.

Adjunts

 • Quan 18/05/2019 a 12:30 a 19/05/2019 a 22:00 (Europe/Madrid / UTC200)
 • Tipus d’activitat o d’esdeveniment Concert
 • Tipus de durada Curta (màxim 3 dies)
 • Nombre de sessions i periodicitat
 • Públic a qui va dirigida l’activitat o l’esdeveniment Tots els públics
 • Modalitat Presencial
 • Ubicació Font-rubí
 • Municipi Font-rubí
 • URL de l’activitat o l’esdeveniment
 • Preu Activitat gratuïta
 • Inscripció
 • Organitzador Ajuntament de Font-rubí, Comissió de Festes de Font-rubí