Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Navigation Bar

 

 

Auditori de Vinseum, Museu de les Cultures del vi de Catalunya

MICHAEL KANAN TRIO
- Love them madly -
 
MICHAEL KANAN TRIO
Michael Kanan, piano
Dee Jay Foster, contrabaix
Guillem Arnedo, bateria
 
www.michaelkanan.com
 
El pianista de jazz de Nova York Michael Kanan és un dels pianistes més valorats i prestigiosos de l'escena jazzística internacional. Ha tocat amb Lee Konitz, Tal Farlow, Al Cohn, Kurt Rosenwynkel, Nat Su, Jane Monheit, Marc Turner, Jorge Rossy i un llarg etcètera.
La resta del trio el formen el contrabaixista DJ Foster i el bateria Guillem Arnedo. El trio ha enregistrat el seu primer disc a l’agost del 2017 i el presentarà en gira per Espanya durant el mes de març del 2018.
Michael Kanan , natural de Boston, va tenir com a primer instructor el pianista Harvey Diamond, un estudiant de jazz innovador de Lennie Tristano. A la universitat de Boston, Michael va tenir l'oportunitat de tocar amb diversos grans artistes del jazz com Tal Farlow, Lee Konitz, Al Cohn, i Alan Dawson. Després a Nova York el 1991 va estudiar amb un altre estudiant de Tristano, el pianista Sal Mosca. Establert a Nova York, va tocar i gravar amb Kurt Rosenwinkel, Mark Turner, i Jorge Rossy, entre d'altres. També va desenvolupar una creixent reputació com a acompanyant vocal. Al 1996, es va unir a la banda del llegendari cantant Jimmy Scott, Al 2001, Michael es va convertir en l'acompanyant i arranjador per a una de les vocalistes més famoses de l'actualitat, Jane Monheit. Amb el grup de Jane Monheit, ha realitzat gires per tot el món i moltes aparicions en televisió, inclòs el programa de “The David Letterman Show” i el “The Conan O'Brien Show”.Quan no està de gira amb la banda Monheit, Michael actua i grava amb els seus propis grups. Ha realitzat dos enregistraments per al segell Fresh Sound New Talent: “Convergence” i “The Gentleman Is a Dope” També ha gravat un duet amb el seu antic col·laborador, el saxofonista alt Nat Su, titulat “Dreams and Reflections” entre molts altres. Entre els molts grups amb qui toca se’l pot escoltar al voltant de Nova York amb el seu trio format pel guitarrista Gregg Ruggiero i el baixista Neal Miner. I a Barcelona amb la banda coliderada amb Jorge Rossy i amb el seu trio amb Dee Jay Foster i Guillem Arnedo.
Patrocinat pel Celler Emendis i Catanies Via
Entrades ancitipades al 661 335 941 10€
Taquilla 12€
Descopmpte de 2€ per propiteraris Carnet de Biblioteques Públiques, Socis Swing Vilafranca, Amics de Vinseum, socis Casal Popular de Vilafranca
 • Quan 17/03/2018 de 20:30 a 22:30 (Europe/Madrid / UTC100)
 • Tipus d’activitat o d’esdeveniment Concert
 • Tipus de durada Curta (màxim 3 dies)
 • Nombre de sessions i periodicitat
 • Públic a qui va dirigida l’activitat o l’esdeveniment Adults
 • Modalitat Presencial
 • Ubicació Auditori de Vinseum
 • Municipi Vilafranca del Penedès
 • URL de l’activitat o l’esdeveniment
 • Preu 10€ anticipada, 12€ general
 • Inscripció
 • Organitzador JAZZ CLUB VILAFRANCA