Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Navigation Bar

L’ajuntament de Font-rubí i la Comissió de la Dona han organitzat una sèrie d’activitats per commemorar el Dia Internacional de les Dones. L’objectiu és promoure la visibilització i l’apoderament de les dones i reivindicar  la necessitat de construir una societat basada en l’equitat de gènere.

El 9 de març, hi haurà el 14è Sopar Commemoratiu del Dia Internacional de les Dones, que començarà a les 9 del vespre Centre recreatiu “La Cooperativa”. En acabar de sopar, es podrà gaudir de l’espectacle teatral “Separades... I què?”, una comèdia de Marià Font protagonitzada per les actrius Mayte Carreras i Cristina Solà.

El preu del sopar, amb l’obra de teatre inclosa, és de 20 euros. Les inscripcions restaran obertes de l’1 al 7 de març. El pagament es pot realitzar fent un ingrés al compte de l’Ajuntament a Banc Sabadell (of. Guardiola de Font-rubí) ES18-0081-1714-8700-0101-0706; o a través del caixer automàtic, amb el codi 002587. En ambdós casos, cal posar  el  nom  i cognoms  amb  el  concepte “Dia de la dona”. Posteriorment, cal presentar el resguard a les oficines de l’Ajuntament per fer la reserva del lloc. És important que aquelles dones que tinguin alguna intolerància/al·lèrgia alimentària ho notifiquin a l’ajuntament en el moment de fer la inscripció.

El Dia Internacional de les Dones se celebra el 8 de març de cada any i està reconegut per l'Organització de les Nacions Unides (l'ONU). És un dia en què s’aprofita per commemorar el paper de les dones en la lluita pels seus drets, per la igualtat i la justícia de dones i homes. Enguany el missatge institucional del Dia Internacional de les Dones se centra en l’acció col·lectiva, les seves aportacions, l’avenç dels rols lliures d’estereotips i la unió estan transformant i millorant la societat: Feminisme!

 

 “Separades... I què?”

 

La Ruth fa més de 10 anys que ha fet els 40. S’acaba de separar, el seu marit l’ha deixat per la seva secretària de 20 anys, s’ha quedat sense feina i està pendent de desnonament, per sort compta amb la Mercè, la seva millor amiga.

La Mercè, més jove que la Ruth, tronera i esbojarrada, s’ha proposat animar-la a fer el pas, no tan sols de canviar de casa, sinó també il·lusionar-la amb un canvi de vida.

La Ruth i la Mercè resolen els seus conflictes, mostrant-nos un ventall de situacions còmiques i de solucions divertides. Ens parlaran dels homes, de cirurgia plàstica, de dietes, de sexe, de la menopausa, en fi, de tot allò que les amoïna però sempre passant-ho tot pel filtre de l‘humor i el divertiment.

Una comèdia entretinguda i molt divertida, adreçada a tots els públics.

 • Quan 09/03/2018 a 21:00 a 16/03/2018 a 23:45 (Europe/Madrid / UTC100)
 • Tipus d’activitat o d’esdeveniment Altres
 • Tipus de durada Curta (màxim 3 dies)
 • Nombre de sessions i periodicitat
 • Públic a qui va dirigida l’activitat o l’esdeveniment Tots els públics
 • Modalitat Presencial
 • Ubicació Centre recreatiu "La Cooperativa"
 • Municipi Font-rubí
 • URL de l’activitat o l’esdeveniment Més informació
 • Preu 20 €
 • Inscripció
 • Organitzador Ajuntament de Font-rubí, Comissió de la Dona